Pris på fysioterapi

Priser & Tilskud

Første konsultation koster 600,- der er afsat 60 min. Men herfra er der ikke en fast pris. Prisen på dit forløb afhænger af din problematik og håndteringen heraf. Jeg vil på baggrund af min fysioterapeutiske analyse af din problematik foreslå et skræddersyet forløb til dig og den dagligdag du har. Alt lige fra superviseret træning, holdtræning, videokonsultationer, filmmateriale, tapening, behandlinger osv. kan indgå i dit forløb. 

Klinikken arbejder uden for den offentlige sygesirking og der er derfor ikke tilskud ved lægehenvisninger. Der er tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" og samtlgie private sundhedsforsikringer.

 
Tilskud fra sygeforsikringen "Danmark"
Hel eller delvis dækning fra samtlige private sundhedsforsikringer
Skræddersyede løsninger specifikt til dig

Anmeldelser

Anmeldelse
Roland

*****

Min kone Leila Rese går hos Lasse med sin dårlige fod, hun har fået hjælp med et dårligt knæ for et par år siden, og er meget tilfreds med den hjælp og råd hun får

Anmeldelse
Louise

*****

Allerede efter én behandling løsnede mine skuldre op og mine smerter og anspændthed mildnedes rigtig meget.

 
Anmeldelse
Marianne

*****

Jeg har idag besøgt Strib Fysioterapi på grund af udtalte lændesmerter. Lasse spurgte ind til min historik og gennemgik herefter på meget betryggende vis min formåen, efterfulgt af øvelser, som efterhånden som konsultationen skred frem gjorde, at jeg faktisk gik oprejst derfra! - kompetent, trygt og godt

Anmeldelse
Maibrith

*****

Lasse fandt hurtigt ud af årsagen. Har fået 2 gange behandling. Og vejledning i at bruge en tennisbold til massage af skulder/arm og det har allerede haft en meget positiv effekt. Så derfor min varmeste anbefaling.