Bestil tid hos Fysioteraput Lasse Hedegaard

Umiddelbart Herunder kan du bestille tid til  din konsultation hos fysioterapeut Lasse Hedegaard i Strib Fysioterapi. Klinikken er placeret i Strib Svømmehal på Øster Allé 4, 5500 Middelfart. Til konsultationerne skal du medbringe et lagen eller et stort badehåndklæde til briksen. Bemærk, du kan kun booke en første konsultation eller en akut tid.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive en mail, ringe til klinikken, eller anvende kontaktformularen i bunden af denne bookingside.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig og håber at jeg også kan hjælpe dig videre!

Information om tidsbooking hos fysioterapeut i Middelfart

Når du møder i klinikken tager du plads i venteværelset. Jeg kommer ud og tager imod dig. Herfter starter konsultationen og vi starter altid med en afgrænsende snak om dig og din problematik. Herefter ser vi på hvordan der ser ud når du bevæger dig og så undersøger og tester vi dig. På baggrund af snakken, undersøgelsen og diverse test af muskler, led osv vil vi støbe det fysioterapeutiske forløb du har brug for. Jeg har særlgit gode kompetencer indenfor knæsmerter og hoftesmerter, så går du og har ondt i knæ eller hofte er du i trygge hænder! 

Der er selvføgelig også kompetencer indenfor resten af kroppen