Moderat til svær slidgigt

Knæskinner til dig med smerter og fysisk begrænsing pga slidgigt i knæet

 
Knæskinne til slidgigt i knæet

Hvorfor giver knæskinner mening

Hvis du har et fysisk hårdt arbejde med mange skridt, trapper, eller hvis du er blevet begrænset i de daglige gåture eller at dyrke sport, så kan en knæskinne være den perfekte løsning for dig.

Træningen er for mange vejen frem og for langst størstedelen der træner er der også rigtig god effekt. For de fleste er træning nok og knæskinner behøves ikke. 

Men for nogle gør træningen ikke tilstrækkeligt og der vil fortsat være besvær med at passe arbejdet og dyrke sport, gåture eller havearbejde. Knæskinnen kan her være en sublim hjælp. 

Knæskinnen er utrolig let, så du vil ikke opleve en stor tyngde på benet. Knæskinnen strammer op om knæet og hjælper med at korrigere leddet. Den korrektion lindrer symptomerne og øger funktionen.

Slidgigt (artrose) er ikke farligt for dig og din krop, men gør det for ondt at bevæge sig og vokser din inaktivitet munder det ofte ud i en forøgning af vægten. Den forøgede vægt 3-6 dobles i dit knæ og øger med største sandsynlighed symptomerne fra knæet. Det resulterer typisk i mere inaktivitet.

Slidgigt er som nævnt ikke farligt, men afføder det for megen inaktivitet kan inaktiviteten føre til større risiko for hjerte-kar sygdomme og livsstilssygdomme som diabetes.

Derfor skal slidgigt i knæ tages seriøst og der skal handles på det. Både for at forbedre dit symptom niveau her og nu, men også for at forebygge alle dårligdommene en eventuelt forøgning i inaktivitet kan kaste af sig.

Virker træning ikke, eller virker den ikke tilstrækkeligt, så kan du afsøge muligheden for en knæskinne og her er Unloader one x klinikkens bedste bud.

Uden Unloader knæskinnen

Uden Unloader one x knæskinnen ses der kompression og fejlstilling af knæleddet. I den gule cirkel ses det, hvordan de 2 knogleender mødes og skurer mod hinanden. 

Med Unloader knæskinnen

Med Unloader one x knæskinnen se en korrektion af leddet og ledfladerne mødes ikke mere. Med andre ord - knæleddet er korrigeret og aflastet.

Unloader one x

Knæskinne - moderat til svær slidgigt i knæ

Knæskinnen justeres og tilpasses individuelt, men efter 1 fitting er knæskinnen simpel at få af og på. Knæskinnen aflaster knæleddet så fysisk aktivitet igen bliver en mulighed. Har du et hårdt fysisk arbejde vil du også aflastes der.