Undgå operation med GLA:D-træning knæ

Lasse Hedegaard GLA:D fysioterapeut Øvelse fra GLA:D-træning knæ

Hvad er GLA:D-træning knæ

Forskningsbaseret trænings og videns forløb
GLA:D-træning knæ er sammensat af forskere indenfor slidgigt i knæ og hofte på Syddansk universitet i Odense (SDU). Dit forløb bidrager til den fortsatte forskning i GLA:D forløbene, som har haft mere end 70.000 patienter i forløb.
Forløbet indeholder:
 • Undervisning i slidgigt
 • Introduktion til GLA:D øvelser
 • Forløb på 3 mdr med GLA:D fysioterapi
 • Start test og slut test der bidrager til forskningen
Al den viden der præsenteres i forløbet er baseret på forskningen
GLA:D øvelserne er nøje udvalgt på baggrund af det forskningen viser bedst resultater med. GLA:D-træning knæ er et solidt bud på dét, der kan skabe en positiv forandring for dig der har slidgigt i knæet.
På hold eller som hjemmetræning
Forløbet foregår oftest som holdtræning i klinikken, men kan også være  som hjemmetræningsforløb. Der er bedst resultat ved holdtræning, men der er også rigtig gode resultater og effekt af hjemmetræning.

GLA:D-træning knæ, som holdforløb strækker sig over 6-8 uger med 2 ugentlige træninger. Som hjemmeforløb kan konsultationer med fintuning af GLA:D øvelserne aftales.

Efter holdtræning i 6-8 uger træner du i yderligere en måned hjemme.

Test fra start til slut for at dokumentere effekten
Slutteligt møder du op til en afslutnignskonsultation efter 3 mdr's forløb og gennemgår slut-testningen. Her gennemføres samme test som indledningsvist og effekten kan derefter måles i testresultaterne.

Over 85% af 70.000+ klienter er tilfredse med GLA:D-træning knæ

GLA:D-træning knæ - effektrne

Effekterne af Gla:d-træning knæ er for de fleste store. For det første mindskes smerterne fra knæet. I takt med at symptomerne aftager vil du opleve bedre gangfunktion, at trapperne bliver nemmere, du vil sove bedre om natten og have nemmere ved at falde i søvn pga de mindskede gener.

Effekterne:
 • Knæsmerterne aftager væsentligt 
 • Forbedret ganghastighed og gangdistance
 • Bedre nattesøvn og have nemmere ved at falde i søvn
 • Større tillid til knæet og trapperne tages med mere ro i maven
Kort sagt er der faktisk uhyre mange positive effekter ved GLA:D-træning knæ, men der går tid før du vil opleve forbedring. Et fåtal oplever effekt med det samme.

Langt størstedelen i GLA:D forløb oplever først effekterne efter ca. 4-6 ugers træning

Derfor er det vigtig at du har tålmodighed med GLA:D træning. Faktisk kan du også risikere at forværre symptomerne. De første 1-2 uger kan forværre symptomerne i knæet. Det er meget almindeligt og symptomer aftager igen.


Lasse Hedegaard GLA:D fysioterapeut
GLA:D øvelser involverer trappetræning GLA:D øvelse trintræning
Download GLA:D øvelserne i GLA:D programmet

GLA:D øvelser

GLA:D program og GLA:D øvelser

GLA:D Øvelser er nøje udvalgt via forskning og Hver af øvelserne i GLA:D programmet har en videnskabelig forankring og har vist sig effektfulde for rigtig mange med slidgigt i knæ.

12 GLA:D øvelser styrker musklerne omkring knæet, hoften og mave/ryg.

Udover GLA:D øvelser styrker, så øger de koordinering, stabilitet og kontrol. Alle elementerne GLA:D øvelserne i GLA:D programmet adresserer mindsker smerterne og øger funktionen.

GLA:D øvelserne udleveres som et træningsprogram. Du kan downloade et gratis GLA:D program i venstre side under billedet.

GLA:D øvelserne er relativt simple og kan udføres i hjemmet. Til trods for øvelsernes enkelthed er kvaliteten i GLA:D øvelserne essentiel. Ukorrekt udførelse leder ikke til mere skade, men kan provokere flere symptomer og effekten vil være sparsom.

Det er en rigtig god idé at få en fysioterapeut til at instruere dig i øvelserne over 2 konsultationer. Der skal 2 konsultationer til fordi 12 øvelser med specifikke fokuspunkter er svære at huske.

Du har også mulighed for at tilgå alle øvelserne med video illustration samt al informationsmaterialet igennem mit online forløb - Arstroseskole. Det kan du læse mere om lige herunder

Træn knæsmerterne væk med simple øvelser 

GLA:D træning online GLA:D undervsining, GLA:D øvelser, GLA:D forløb online

Du kan træne via online materialet

Igennem klinikkens online forløb føres du nemt og sikkert igennem alle øvelserne og undervisningen fra GLA:D-træning knæ. Undervsiningen foldes ud via videoer og alle øvelserne er indekseret i niveau og ligeledes med video illustration af alle øvelser.

 
Træn hjemme og undgå transporttid til og fra klinikken
Du guides nemt igennem øvelserne via video
Du kan tilgå online-konsultationer ved tvivl og usikkerhed
Er GLA:D træning gratis? GLA:D træning koster 3.500,-

Er GLA:D træning gratis?

Hvad koster GLA:D-træning knæ

GLA:D-træning knæ er desværre ikke gratis, men heldigvis overkommelig prismæssigt. Hele forløbet koster 3.500,- og efter endt forløb er der adgang til GLA:D øvelser i GLA:D programmet i 12 mdr via klinikkens videodatabase som hedder Artroseskole. Her forefindes alle GLA:D øvelser illustreret på video og GLA:D program med øvelser kan hentes ned til udprint. 
GLA:D trænings pris:

 • Fuldt forløb 3.500,-
 • Du betaler kun for det du deltager i. Er der træninger du har meldt afbud til betaler du ikke for dem, og prisen vil derfor være mindre
 • Du kan udføre GLA:D-træning knæ som hjemmeprogram og deraf minimere din udgift
 • Adgang til videodatabase for alle øvelser og al informationsmateriale
Du betaler forløbet over de 3 mdr du deltager, men betaler kun for det du deltager til. Misser du et par holdtræninger betaler du ikke for dem.

GLA:D-træning knæ kan også udføres som hjemmetræningsforløb og her afhænger prisen af hvor mange gange vi har en konsultation i dit hjemmetræningsforløb.