GLA:D Øvelser hentes nederst på siden

Behandlingsforløb stjæler din tid, men ikke her...

Et behandlingsforløb kræver udover en økonomisk investring også en tidsinvestering. Man skal fragte sig fra arbejdet eller hjemmet og hen til fysioterapeuten. Tiden skal helst ligge udenfor arbejdstiden og det er ikke altid muligt, så det ender med at du må flekse og være væk hjemmefra længere tid, MEN, sådan behøver det ikke at være... Spar al trapnsport tid ved et onlineforløb med fuld tryghed!

Online Forløb er tidsøkonomiske og Effektive!

Med et onlineforløb kan du spare al transport tid og det er nemmere at plotte en online konsultation ind når du i forvejen sidder ved skærmen på arbejdet. En grundig bevægelsesanalyse kan afdække hvorfra dine knæskavanker stammer og hvilke øvelser der er relevante for at skabe bedring for dig. Du skal påregne 15-20 min på øvelser hver anden dag, men de kan alle foretages hjemme fra stuen. Alle dine individuelt tilpassede øvelser tilsendes på video og er simple at gå til. Du har ubegrænset adgang til konsultationer omend de er i klinikken, online, på telefonen eller mail. Det sikrer et smidigt forløb hos dig og er kimen til at du oplever et forløb med værdi, effektivitet og fuld tryghed! Du booker nemt og simpelt din tid i klinikkens system.

Ønsker du en gratis samtale om et forløb?

Du kan booke et gratis møde og høre nærmere om muligheden for et online forløb.

Hvad siger andre?

+90 ANmeldelser

TræningsProgram med øvelser fra GLA:D

GLA:D program Instruktion i GLA:D Øvelser

Download program med øvelserne

Herunder kan du downloade programmet med øvelser der indgår i GLA:D. HUSK at øvelserne skal udføres med høj kvalitet for at give effekt og at effekten oftest optræder efter 1-2 mdr's træning. Programmet er et standardprogarm og er ikke individuelt tilpasset dig. Der kan være enkelte øvelser der forværrer dine knægener.

Øvelserne i GLAD træningen.pdf