Fysioterapeut Middelfart - Gratis screening af den bedst anmeldte fysioterapeut Middelfart

Strib Fysioterapi - Fysioterapeut Middelfart

Strib Fysioterapi starter jeg November 2017. Klinikken startede, som endags klinik, men voksede sig til fuldtid i raske, solide skridt. Som Fysioterapeut i Middelfart bryster klinikken sig af at være tæt på mange rent geografisk, men der kommer mange klienter fra hele trekantsområdet og det har sat skub i onlineforløb med stor succes. Klinikken er en af de yngste i området, men alligvel den mest og bedst anmeldte fysioterapeut Middelfart. Læs nogle af anmeldelserne her


Hvorfor Fysioterapeut i Middelfart området?


Jeg er sønderjyde og har studeret i Odense, men med familieforsøgelse var trangen til at være tættere på familien stor. Derfor blev alle sejl hejst for at finde bolig i Strib eller Middelfart og derfor startede jeg Fysioterapien i Middelfart området - nærmere Strib. Boligånden var ikke med os og derfor er jeg bosat i Vester Nebel, tættere på familien, men fortsat tæt på Fysioterapi klinikken i Middelfart kommune.

Hvem er jeg og hvorfor er jeg Fysioterapeut i Middelfart?


Beklager at jeg ikke har intorduceret mig selv endnu! Uhøfligt... Jeg hedder Lasse og driver Strib Fysioterapi. Jeg er ham du får i røret, hvis jeg tager telefonen, ellers ringer jeg tilbage. Jeg står for de fysioterapeutiske konsultatliner, træningen, behandlingen, vejledning osv. En skade på det "rigtige tidspunkt", da jeg skulle vælge studium, viste mig hvordan Fysioterapi rammer det hele menneske og flytter det fra A-B og derfor er jeg idag Fysioterapeut i MIddelfart.

Hvad kan du forvente af Strib Fysioterapi - Fysioterapeut Middelfart og online


Når du træder ud af klinikken (fysisk eller online) efter en konsultation skal du have en gennemsyret oplevelse af fagligt engagement, viden og oprigtig interesse for dig og din skavank. Du skal fornemme at der er en klar plan, du skal vide hvad du selv kan gøre og du skal have en prognose over hvordan din skade vil arte sig over tid. Du skal have en oplevelse af at der var god tid til dig og at du er i trygge hænder.

  • Gennemsyret fagligt engagement
  • Oprigtig interesse i dig som menneske ift din skade
  • En klar og simpel plan der tager dig igennem din skade
  • En gennemgtrængende oplevelse af tryghed

Samspillet mellem Strib fysioterapi - fysioterapeut Middelfart og lægen


Hvis du allerede er i dialog med din læge om din skade og starter et forløb op hos Strib Fysioterapi, Fysioterapeut Middelfart, kan du se frem til et tværfagligt samarbejde. Jeg har mulighed for at korrespondere direkte med din læge igennem mit journalsystem. Hvis der er behov for yderligere undersøgelser kan jeg anbefale det herigennem. Starter du et forløb hos mig uden at have været i kontakt med egen læge kan dog fortsat korrespondere direkte. Det sikrer dig et godt tværfagligt forløb.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig igennem din skade
Vh Lasse, Strib Fys

www.stribfys.dk
Stribfysioterapi@gmail.com
52882555