Program nederst på siden

Online Bakers cyste forløb

Et behandlingsforløb kræver udover en økonomisk investring også en tidsinvestering. Du skal møde i klinikken og må flekse på arbejdet. Et onlineforløb sparer dig for al din transport og er effektivt og spækket med kvalitet!

For 390,- kan du tilgå et Standardiseret onlineforløb, du køber adgang HER.

Hvis du ønsker et individualiseret forløb kan du booke et gratis opkald eller møde HER

Onlineforløb er tidsøkonomiske og effektive!

Med et onlineforløb kan du spare al transport tid og det er nemmere at plotte en online konsultation ind når du i forvejen sidder ved skærmen på arbejdet. En grundig bevægelsesanalyse kan afdække hvorfra dine knæskavanker stammer og hvilke øvelser der er relevante for at skabe bedring for dig. Du skal påregne 15-20 min på øvelser hver anden dag, men de kan alle foretages hjemme fra stuen. Alle dine individuelt tilpassede øvelser tilsendes på video og er simple at gå til. Du har ubegrænset adgang til konsultationer omend de er i klinikken, online, på telefonen eller mail. Det sikrer et smidigt forløb hos dig og er kimen til at du oplever et forløb med værdi, effektivitet og fuld tryghed! Du booker nemt og simpelt din tid i klinikkens system.

Ønsker du en gratis samtale om et forløb?

Du kan booke et gratis møde til at høre nærmere om et forløb hos mig i Strib Fysioterapi. 

Det siger andre om et forløb hos Strib Fysioterapi

+90 Anbefalinger

TræningsProgram med øvelser til Bakers cyste

Bakers cyste Øvelser Instruktion i Øvelser

Download program med øvelserne

Herunder kan du downloade programmet med øvelser hvis du har bakers cyste. HUSK at øvelserne skal udføres med høj kvalitet for at give effekt og at effekten oftest optræder efter 1-2 mdr's træning. Programmet er et standardprogram og derfor kan der være enkelte øvelser der forværrer dine knægener. 

Bakers cyste Øvelser.pdf