Behandling af hoftesmerter

GLAD træning til hofte i Middelfart
 

Værkende, murrende smerter i hoften, jag i lyskenen der stråler ud i låret eller om mod ryg og dybe balle er forfærdelige. Smerterne i hoften ødelægger nattesøvnen og det er næsten umuligt at finde en god sovestilling. De jagende smerter gør hver skridt usikkert og trapperne er det værste marreridt. Det kan være svært at passe arbejet og humøret påvirkes stille og roligt. Ovenstående symptomer fra hoften er ikke ualmindelige, men de behøver ikke at vare ved.

Jeg har rigtig gode kompetencer til at håndtere dig med hofteproblemer og i september er der en rigtig god grund til at det er netop nu du skal handle på dine hoftesmerter!


De får en individuelt tilpasset behandlingsplan der gradvist øger deres funktion.
De får klarhed over hvordan de skal håndtere deres træning og deres dagligdag.
Stille og roligt begynder de at genvinde funktioner som, at klare trapper, gå ture og genoptage løb. Desuden mindskes smerterne

Hvordan virker fysioterapi til hoftesmerter?

Gradvis behandling af hoftesmerter

Det er altid svært på forhånd at udpege hvem fysioterapi fungerer for og hvem det ikke fungerer for. Når det er sagt, så virker fysioterapi for langt de fleste mennesker.

Hvordan fungerer det så? et godt eksempel på hvordan fysioterapi virker er matematik. Dengang du skulle lære at regne var du nødt til at lære tallene og deres værdi at kende. Lære tegnene og deres betydning at kende. Da du havde lært tallene og deres værdi samt eksempelvis plus tegnet, så kunne du begynde at lave plus regnestykker. så lærte du hvad minus, divider og gange var og så kunne du begynde at regne ud fra deres regler. Hvis ikke du vidste hvad minus betød, jamen så kunne du heller ikke lave minusstykker og så slog din "dumme" matemtik lærer panden mod tavlen.

Det er præcis det samme med din krop. Hvis du præsenterer din krop for et kompliceret regnestykke (belastning), så opstår der smerter og du vil ikke kunne ændre på dine symptomer. Men serverer vi en opgave som din krop lige netop kan klare og langsomt lærer den træningens "regneregler" så vil vi kunne bygge dig op roligt og sikkert, med det resultat at dine symptomer begynder at aftage og du vil opleve at du genvinder tabte eller begrænsede funktioner.

Jeg er rigtig dygtig til at afkode og analysere hvilket niveau og kompetencer din krop har og derfra lære den alle "regnereglerne" så du kan få det bedre igen.

Hvordan foregår det?

1. Vi mødes i min lille hyggelige klinik

Min klinik er placeret inde i Strib Svømehal til højre når du går igennem skydedørene. Du kan vente i den "gode stol" ved akustikpanelerne indtil jeg tager imod dig. Vi gennemgår formalia med oprettelse i systemet og så starter vi konsultationen med en snak om hvem du er og hvad dine udfordringer er.

2. Vi gennemgår analyse og undersøgelse

Først ser jeg på hvordan du bevæger dig, jeg forsøger at afkode og analysere din krops tegn. Herefter kommer du på briksen og jeg kigger på hvordan din krop er formet omkring det område hvor dit problem er. Jeg mærker hvordan det hele føles i området og så tester jeg dine leds bevægelighed og dine musklers styrke og udholdenhed.

3. Vi aftaler hvordan dit forløb skal håndteres

På baggrund af den historie du fortæller mig, de symptoemr du har, hvordan du bevæger dig og hvordan din krop ser ud og mærkes kan vi stille en arbejdsdiagnose. Alt afhængigt af hvem du er og hvad du ahr brug for kan vi sammen lægge den slagplan der skal sørge for at få dig op på dit rette niveau.

Anmeldelser

Olavi

*****

Jeg har der klart bedre efter mit første besøg hos Lasse, Jeg føler mig tryg i Lasse's selskab. Han er meget kompetent med hvad han laver. Kan varmt anbefales.

SuSanne

*****

Jeg kom til konsultation hos Lasse, da jeg længe have døjet med et dårligt knæ. Lasse konstateret hurtigt, efter grundig undersøgelse, at det var et løber knæ. Fik effektiv og grundig oplæring af øvelserne. Super effektivt øvelse program med hjem. Super god service hos Lasse jeg takker for mit nye knæ, kan igen løbe med smil om læben.

 
Hanne

*****

Der er ingen tvivl om at man er i kompetente hænder hos Strib Fyss.
Lasse er virkelig omhyggelig i undersøgelser og brandgod til at forklare og vise øvelser

Johan

*****

Empatisk og kompetent undersøgelse og behandlig af hofteproblemer