gla:d-træning knæ & Hofte

GLA:D-træning knæ og hofte øvelse GLA:D Øvelser

GLA:D-træning

GLA:D-træning knæ & hofte er et trænings og uddannelses forløb til mennesker der har smerter i knæ eller hofte som følge af slidgigt (artrose).

Igennem GLA:D-træning knæ & hofte gennemgår man informationer om det at have slidgigt i knæet eller hoften og får viden om hvordan man bedst gebærder sig med slidgigten og de symptomer der følger med.

Udover informationer/uddannelse vejledes man igennem de GLA:D øvelser, der har god effekt på symptomerne der kan opstå når man har slidgigt.

GLA:D-træning knæ og hofte øvelse GLA:D øvelse

Hvad er GLA:D-træning knæ og hofte?

GLA:D-træning knæ og hofte

GLA:D-træning knæ og hofte er et forksningsbaseret forløb skabt til mennesker der oplever smerter som følge af slidgigt i knæ og/eller hofte. Det er et trænings og uddannelses forløb der strækker sig over 3 mdr. Forløbet kan foregå individuelt i klinikken eller individuelt som hjemmetræning. Der er dog bedst resultat hvis forløbet gennemgåes som holdtræning. GLA:D-træning knæ og hofte, som holdforløb strækker sig over 6-8 uger efterfulgt af træning derhjemme i yderligere 4 uger. 

GLA:D øvelser involverer trappetræning GLA:D øvelse trintræning

GLA:D øvelser

GLA:D øvelserne

GLA:D Øvelserne er nøje udvalgt via forskning. Hver af øvelserne har en videnskabelig forankring og har vist sig effektfulde for rigtig mange mennesker med smerter som følge af slidgigt. GLA:D øvelser i forløbet er der 12 af og de drejer sig hovedsageligt om at styrke musklerne omkring knæet, hoften og mave/ryg. Udover GLA:D øvelser styrker giver de også øget koordinering, stabilitet og kontrol. Alle de elementer GLA:D øvelserne i GLA:D-træning knæ og hofte forbedrer er med til at skabe færre smerter og øget funktionalitet. GLA:D øvelser udleveres som et træningsprogram. Hent GLA:D øvelser/ GLA:D program

Træn gigtsmerterne væk online 

GLA:D træning online GLA:D undervsining, GLA:D øvelser, GLA:D forløb online

Du kan træne online

Igennem klinikkens online forløb føres du nemt og sikkert igennem alle øvelserne og undervisningen fra GLA:D-træning knæ og hofte. Undervsiningen foldes ud via videoer og alle øvelserne er indekseret i niveau og ligeledes med video illustration af alle øvelser.

 
Træn hjemme og undgå transporttid til og fra klinikken
Du guides nemt igennem øvelserne via video
Du kan tilgå online-konsultationer ved tvivl og usikkerhed
Er GLA:D træning gratis? GLA:D træning koster 3.500,-

Hvad koster GLA:D-træning knæ & hofte?

Er GLA:D træning gratis...

GLA:D-træning knæ og hofte er desværre ikke gratis, men heldigvis overkommelig prismæssigt. Hele forløbet koster 3.500,- og efter endt forløb er der adgang til GLA:D øvelser i GLA:D programmet i 12 mdr via klinikkens videodatabase som hedder Artroseskole. Her forefindes alle GLA:D øvelser illustreret på video og GLA:D program med øvelser kan hentes ned til udprint.